FTP Tárhely – kiknek jó?

Mint látjátok, blogom címében szerepel az a szó, hogy FTP tárhely. Bizonyára sokan tudják, hogy ez mit jelent. Azok kedvéért viszont, akik csak nézelődők még, szeretném egy kicsit jobban bemutatni, hogy mit is takar ez a bűvös kifejezés.

Sokan találkoztunk már azokkal a problémákkal, amikor a másik fél nem kapta meg, vagy nem egészében kapta meg a csatolt fájlt. Esetleg nekünk kellett bajlódnunk a csatolásnál, mert a fájl túl nagy volt, nem tudtuk kellően összecsomagolni, lekicsinyíteni. Vagy ha meg is tudtuk ezt tenni, az már nem volt megfelelő, így nem akartuk az ügyfélnek átküldeni. Részmegoldás az adathordozók használata. Átküldetjük egy futárral az anyagot, az a legbiztosabb. De ez költséges és nem épp professzionális megoldás ha cégekről van szó.

Sokkal jobb benyomást kelt, ha úgynevezett FTP tárhelyre irányítjuk ügyfelünk. Erre a tárhelyre feltölthetjük az adatokat, információkat, melyekre az ügyfélnek vagy bárki másnak szüksége lehet. Amilyen könnyen mi feltöltöttük, az ügyfél le is töltheti azt.

Azon kívül, hogy az ügyfelek is könnyebben érik el és töltik le az adatokat, a belső kommunikációt is nagyban megkönnyíti, felgyorsítja. Ugyanezekkel, a fentebb felsorolt problémákkal szembesülnek cégen belüli munkatársaink, dolgozóink is. Könnyítsük meg mindennapjaikat, munkájukat, így hatékonyabb lehet a munkahelyi kommunikáció, mely elősegítheti cégünk működését is!

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>